top of page

CSOMAGAJÁNLATAINK

Csomagjaink árai 2022. december 31-ig garantáltak, az aktuális áraink a honlapunkon láthatók. Minden esetben személyre szabott ajánlatot készítünk a megrendelő igényeinek megfelelően, de az itt feltüntetett árak az adott kategória/csomag maximális árát jelölik. Ajánlatkérésnél átnézzük az ingatlant, és pontos árkalkulációt készítünk az adott rendszer kiépítésére. Ajánlatunk tehát lehet minimális mértékben olcsóbb, de az adott kategóriában semmiképpen sem drágább, mint a honlapunkon feltüntetett árak.

Perus csomagunkon felüli ajánlatainkhoz tartozik egy olyan Enervent légcserélő gép, amelynek van utánfűtési és klimatizációs képessége is. (Perus csomagunkba nem tartozik bele az aktív klimatizációs funkció.)


A többi csomagunk passzív ház esetén elláthatja az egész ingatlan fűtését és hűtését. A rendszerbe tartozó BetterPipe légcsatornák poliuretán szigetelésű, rendkívül magas hatásfokú, spirálkorcolt légcsatornák, amelyeket könnyű tisztítani és karbantartani. A légszelepek és befúvók a finn Climecon cég skandináv dizájn díjas gyártmányai, amelyek nem csak esztétikusak, hanem a légáramok deciliter pontosságú szabályozására is alkalmasak. Karbantartás szempontjából a piac legjobb terméke világszerte.

A rendszer része egy hálószobába vagy nappaliba telepített szén-dioxid-mérő, a gépben elhelyezett nyomáskülönbség-, hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő, továbbá egy érintőkijelzős, saját akkumulátorral ellátott, hordozható irányítópanel.

Otthon Perus

Szabályozható levegőfűtés

9 000€ + ÁFA

Otthon Perus

Gép

Enervent Salla + eAir

Ingatlan mérete

max 150 m²

Otthon Pieni

Teljes klimatizáció

12 500€ + ÁFA

Otthon Pieni

Gép

Enervent Svea + Cooling eAir

Ingatlan mérete

max 200 m²

Otthon Suuri

Teljes klimatizáció

22 000€ + ÁFA

Otthon Suuri

Gép

Enervent Pegasos + Cooling eAir

Ingatlan mérete

max 400 m²

bottom of page