top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

A szellőztetőrendszer megfelelő használata és karbantartása


A jól működő szellőzőrendszer hozzájárul az egészséges beltéri levegőhöz, ezért a helyes használata és karbantartása minden otthonban és épületben fontos. A jól működő rendszer biztosítja az jó minőségű levegőt, csökkenti a nedvességkárokat és javítja a komfortérzetünket. Ez a cikk a szellőztetőrendszer helyes használatát és karbantartását mutatja be.


Hogyan kell használni a szellőztetőrendszert?


A rendszer használata egyszerű, de mégis nagyon fontos. A rendszernek a nap 24 órájában bekapcsolva kell lennie a folyamatos keringetés biztosítása érdekében. Nem tanácsos a szellőzést elzárni, vagy korlátozni, még akkor sem, ha ezzel energiát takaríthatnánk meg. Ez a művelet a levegő szennyezettségének növekedéséhez és nedvességkárosodáshoz vezethetne.


A szellőzőrendszer szűrői


A szűrők cseréje fontos karbantartási feladat, amely szintén javítja levegő minőségét. Ezeket évente legalább egyszer cserélni kel. Nagyon szennyezett környezetben, vagy olyan otthonokban, ahol háziállatokat tartanak, ezt a műveletet sűrűbben meg kell ismételni.

A szellőzőrendszer tisztítása


A szellőzőrendszer tisztítása fontos karbantartás, amely csökkenti a levegőszennyező anyagokat és javítja a szellőzés hatékonyságát. A tisztítását mindig szakembernek kell elvégeznie, megfelelő felszereléssel és módszerekkel.


A szellőzőrendszer beállítása


A szellőzőrendszer beállítása fontos feladat a hatékonyságnővelés és az energiacsökkentés szempontjából. Ezt a feladatot is mindig szakembernek kell elvégeznie, hiszen ő rendelkezik a megfelelő eszközökkel és szaktudással.


A szellőzőrendszer javítása


Amennyiben a rendszer meghibásodott, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel. Szakértelem nélkül, önállóan ne kezdjen hozzá a rendszer hibáinak elhárításához!


Bízunk benne, hogy cikkünk segített rávilágítani a szellőzőrendszerek megfelelő használatának és karbantartásának fontosságát. Az IVAeris Kft. arra törekszik, hogy szellőzőrendszere a lehető leghatékonyabban működjön, és hogy beltéri levegője egészséges és kellemesen lélegezhető legyen. Magyarországon még nincs elterjedve a házak, lakások professzionális szellőztetési megoldása. Az IVAeris Kft. kiemelt célja, hogy ezeket a rendszereket Magyarországon is minél előbb ismertté tegye, különösen olyan épületek esetében, ahol a szigetelés kialakítása már lezajlott. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek, mindemellett minőségi munkát biztosítunk, nem megfeledkezve az emberközpontú kiszolgálásról sem. Forduljon az IVAeris Kft. szakembereihez, és hozza rendbe szellőztetőrendszerét még a tél beköszönte előtt!


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Kft

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu

bottom of page