top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Az egészséges iskola építésének alapelvei

Päivitetty: 16. kesäk. 2023

Egy egészséges és kényelmes iskolaépület létrehozása összetett feladat, amely gondos tervezést, tudást és szakértelmet igényel. Fontos figyelembe venni olyan tényezőket, mint a megfelelő hőmérséklet, a megfelelő szellőzés, a huzat minimalizálása, a zajszennyezés csökkentése, a szagok megszüntetése és a megfelelő tisztítási módszerek. A nedvesség okozta károk kijavítása, valamint az épület és a beltéri levegő állapotának rendszeres ellenőrzése szintén lényeges elemei az egészséges iskolai környezet megteremtésének.

Mivel a gyermekek napjuk nagy részét az iskolában töltik, a beltéri levegő minősége fontos szerepet játszik a gyermekek jólétében. A beltéri levegő problémái számos egészségügyi problémát okozhatnak, ezért fontos, hogy az iskolai szellőzőrendszer megfelelően működjön.


Egy jól működő szellőzőrendszer nemcsak a beltéri levegő minőségét javítja, hanem csökkenti az energiafogyasztást is, így hosszú távon pénzt takarít meg. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és közösen megtervezhetjük és megvalósíthatjuk a legjobb megoldásokat iskolája szellőzési igényeihez.

Az IVAeris Kft. egy szellőztető berendezéseket telepítő és karbantartó cég. Szakértői szolgáltatást nyújtunk az iskolai szellőzőrendszerek telepítése, karbantartása és felújítása terén. Több éves tapasztalatunkkal és széles körű szaktudásunkkal garantáljuk, hogy iskolai szellőztető rendszere a lehető legjobban fog működni.WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu


bottom of page