top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Az otthoni szellőztetés öt előnye: miért fontos a beltéri levegő minősége

Az IVAeris Kft. olyan szellőztetési megoldások szakértője, amelyek célja az Ön otthonának beltéri levegőminőségének javítása, és ezzel egyidejűleg az otthon energiahatékonyság javítása. Ha segítségre van szüksége szellőztetési igényeihez, mi készek vagyunk segíteni.

A koronavírus-járvány idején a lakások jó szellőzése nagyon fontos kérdéssé vált. A legtöbben több időt töltöttünk otthon, és a vírus terjedésének megakadályozása érdekében fontos volt a szellőzés javítása, hogy a vírusrészecskék ne halmozódjanak fel a levegőben.


Bár a világjárványnak már vége, a jó szellőztetés továbbra is ajánlott. Fontos, hogy rendszeresen szellőztessük otthonunkat - ez jelentheti az ablakok kinyitását, elszívó ventilátorok felszerelését a nedves helyiségekben vagy szellőzőrácsok felszerelését az ablakokba.


A hatékony szellőztetés a légáramlás szabályozásának elősegítésével energiatakarékos, biztonságos és egészséges marad otthonunk.

  • Szabályozza a légáramlást a lakásban: A jó szellőzés elengedhetetlen a lakásban. A szellőztetéssel történő légáramlás szabályozása segít szabályozni az otthonába be- és kiáramló levegőt. A légáramlás szabályozása friss levegőt juttat otthonába, miközben eltávolítja az állott levegőt.

  • Pozitív hatás az egészségre és a jólétre. A jó szellőzés az Ön egészségére is pozitív hatással van. Ha hozzám hasonlóan szénanáthás, a jó szellőzés kiszűri az allergéneket, például a polleneket. A rossz szellőzés olyan egészségügyi problémákhoz vezethet, mint a fejfájás, az allergia és az asztma.

  • A friss levegő állandó áramlása a lakásban és minden helyiségben segíthet javítani a közérzetet. Ön sokkal nyugodtabbnak érzi magát, ha olyan kényelmes környezetben él, ahol szabályozott a hőmérséklet, és ahol csökkentik a szennyezést és a szagokat.

  • Az otthon hőmérsékletének szabályozásának segítése: Különösen a nyári hónapokban otthonunk vagy biztonságos menedéket nyújt a kinti nap elől, hűvös pihenőhelyet biztosítva számunkra, vagy fülledt és nyirkos helyiségekké válhat.

Egy jól szellőző otthonban sokkal kényelmesebb élni, és segít a megfelelő hőmérsékleten pihenni.

  • A páralecsapódás, a maradványok és a penész kialakulásának kockázatának csökkentése: A lakás légáramlásának javítása az egyik leghatékonyabb módja a páralecsapódás, a maradványok és a penész kialakulásának kockázatának csökkentésére, amelyek károsak lehetnek az egészségre. A szellőztetés segíthet eltávolítani otthonából a nedvességet, amely kondenzációhoz vezethet.

  • A levegőben lévő szennyező anyagok és szagok eltávolítása. A hatékony légáramlás otthonában segít eltávolítani a szagokat és más szennyező anyagokat.

Az IVAeris Kft. elkötelezett a legjobb szellőztetési megoldások biztosítása mellett, amelyek védik az Ön egészségét és otthonát, miközben javítják az energiahatékonyságot. Ha segítségre van szüksége szellőztetési igényeihez, mi készséggel állunk rendelkezésére.WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu


bottom of page