top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Beltéri levegő problémák megoldása otthonában - 5 szakértői tipp az egészségesebb otthonért

Üdvözli Önt az IVAeris Kft! Szellőztetési szolgáltatásokra és telepítésekre szakosodott cég vagyunk Espoo-ban, Finnországban, illetve Magyarországon annak érdekében, hogy segítsünk Önnek egészséges és kényelmes beltéri környezetet teremteni otthonában. Ebben a blogbejegyzésben a legfontosabb megfigyelésekkel és gyakorlati tanácsokkal foglalkozunk, annak érdekében, hogy hogyan segítsünk Önnek azonosítani és megoldani a szellőzési problémáit.


1. Ellenőrizze szellőzését: A szellőztető rendszer hatékonysága kiemelkedő fontosságú a beltéri levegő minősége szempontjából. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a szellőzőszelepek és a csatornák tiszták-e. Győződjön meg arról, hogy a szellőzőcsatornák nem tömődtek-e el, és nem tartalmaznak törmeléket, vagy szennyeződést. Szükség esetén szakemberrel ellenőriztesse a szellőzőrendszer működését.

2. Szabályozza a páratartalmat. Lehetőség szerint kerülje el a beltéri párásság kilalkulását (szennyes kinti, vagy szárítógépben történő szárítás) a fürdőszoba és a konyha elszívóinak hatékony használatával.

3. Tartson rendet a helyiségekben: A rendszeres takarítás segít megelőzni a por, az allergének és más szennyező anyagok megjelenését, melyek ronthatják a beltéri levegő minőségét. A porszívó teljesítménye és annak szűrője is fontos a porgyűjtés szempontjából. A felületeket nedves ruhával tisztítsa meg, hogy megakadályozza a por levegőbe kerülését.


4. Használjon illatosítókat. A fokozottan érzékeny emberek érzékenyek lehetnek az erős illatanyagokra. Használjon illatanyagokat (javasoljuk, hogy csak mértékkel, különösen az allergiás személyek esetében fontos erre figyelni), és vegye fontolóra az illatmentes, vagy alacsony illatú mosószerek és tisztítószerek használatát.


5. Beltéri növények: A beltéri növények a szén-dioxid elnyelésével és oxigéntermeléssel javíthatják a beltéri levegő minőségét. Emellett elnyelnek bizonyos szennyező anyagokat és nedvességet is. Válasszon olyan növényeket, amelyek könnyen gondozhatók és jól alkalmazkodnak a beltéri környezethez.


Ha beltéri levegőproblémát feltételez otthonában, vagy munkahelyén, ne habozzon kapcsolatba lépni egy olyan szakértővel, mint az IVAeris Kft. Szívesen segítünk megoldani a szellőzési problémákat. Személyre szabott megoldásokkal tesszük lehetővé azt, hogy Ön egészséges és kellemes beltéri levegőben tölthesse mindennapjait!

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu

7 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page