top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Beltéri levegőminőség - az egészséges otthon előfeltétele

Päivitetty: 20. kesäk. 2023

Amikor hazaérkezünk, azt várjuk, hogy megnyugtató, biztonságos és egészséges környezetbe lépjünk be. Ritkán állunk meg azonban, hogy belegondoljunk a levegő minőségének fontosságába egészségünk és jólétünk szempontjából. A beltéri levegő minősége összetett kérdés lehet, de mi az IVAeris Kft-nél megértjük a fontosságát, és szeretnénk fontos információkkal és gyakorlati tanácsokkal ellátni Önt, hogy javítsa a beltéri levegő minőségét.

A beltéri levegő kockázatai - Mi romolhat el?

Az otthonában lévő beltéri levegő számos olyan kockázati tényezőt tartalmazhat, amelyek hatással lehetnek az egészségünkre. Például a nedvességkárosodás, a nem megfelelő szellőzés vagy a radon jelentős károsodást okozhat. A szagok jelezhetik ezeket a problémákat. A dohos, pinceszerű szag nedvességre utalhat, bizonyos gáz- és részecskeszerű szennyező anyagok pedig a nem megfelelő szellőzés következtében juthatnak be a lakásba.

Fontos megérteni, hogy honnan érkezik a levegő, és ellenőrizze otthonát a potenciális kockázati pontok, például a vízvételi helyek, a nedves helyiségek és a vízkezelő helyek tekintetében. A nedvességkárosodás jelei lehetnek a csöpögések és kiömlések, az elszíneződések és a látható penészesedés. A nem használt kültéri szelepek vagy a kijavítatlan vízkárok szintén beltéri levegőproblémákhoz vezethetnek.


Hogyan javíthatjuk a beltéri levegő minőségét?

A beltéri levegő minőségének javításához az első lépés a szellőzés fontosságának megértése. A jó szellőzés segít eltávolítani a gáz- és részecskeszennyező anyagokat és a szagokat. Fontos, hogy a szellőzés folyamatosan működjön, és javítani kell, különösen főzés, szaunázás vagy bulizás közben.


Fontos a pótlólagos levegőellátás, és a szellőzőket tisztán és nyitva kell tartani. A nedvességkárokat időben ki kell javítani, és a szerkezeteket minden vízkár vagy tűz után ki kell szárítani. A radonszint ellenőrzése szintén elengedhetetlen, mivel a magas koncentráció rákveszélyt jelenthet. A radonszint könnyen mérhető a Sugár- és Nukleáris Biztonsági Hatóságnál kapható mérőeszközzel.


IVAeris Kft. - Segítség a beltéri levegő minőségének javításához

Az IVAeris Kft. egy szellőztetőberendezéseket telepítő és karbantartó vállalat, amely segít Önnek javítani otthona beltéri levegőminőségét. Büszkék vagyunk az ügyfelek elégedettségére, és arra, hogy szakértő kollégákkal együttműködve dolgozunk. Folyamatos fejlődésre törekszünk, és szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy az otthonában lévő beltéri levegő egészséges legyen a belégzéshez.

Ha segítségre van szüksége a beltéri levegővel kapcsolatos problémák azonosításában, kijavításában vagy megelőzésében, mi itt vagyunk Önnek. Az iparág legjobb gyakorlatait alkalmazzuk, és megbízható és elfogulatlan információkkal látjuk el Önt. Az IVAeris Kft. mottója: "WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE"


Forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk Önnek egészséges és biztonságos hellyé tenni otthonát.


IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu
bottom of page