top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Beltéri páratartalom - Hogyan kezeljük és előzzük meg a nedvességproblémákat?


A beltéri páratartalom számos beltéri levegőprobléma gyökere. Ebben a blogbejegyzésben a beltéri nedvesség forrásait, a kockázatokat és a nedvesség okozta problémák megelőzésének lehetőségeit vizsgáljuk meg.


A beltéri páratartalom számos forrásból eredhet: légzés, főzés, ruhaszárítás, mosás és még a párásítók használata is. Mindezek a tevékenységek vízgőzt termelnek, amely a felületeken lecsapódva nedvességkárokat okozhat.


A nedvesség okozta problémák megelőzése érdekében fontos a megfelelő szellőzés. Ha például egy mosdóhelyiségben lévő tükör zuhanyzás közben bepárásodik, és a fagy nem tűnik el gyorsan, az a nem megfelelő szellőzés jele. Azoknak a helyiségeknek, ahol a szennyest szárítják, szintén hatékony szellőzésre van szükségük.


Javasoljuk, hogy szerezzen be egy megbízható nedvességmérő készüléket a beltéri páratartalom ellenőrzésére és szabályozására. A szerkezetek kiegészítő szigetelése szintén segíthet a páralecsapódás megelőzésében, de jó párazáróról is gondoskodni kell. Az IVAeris Kft. egy szellőztetőberendezés-szerelő és karbantartó vállalat. Fontos számunkra a vevői elégedettség, az együttműködés, a felelősség és a fejlődés. Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek megelőzni a nedvességproblémákat és javítani a szellőzést. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és segítenek egészséges és kényelmes beltéri környezetet teremteni.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha további információt szeretne kapni a beltéri páratartalom kezeléséről, vagy segítséget szeretne kérni a szellőztetés telepítésével vagy karbantartásával kapcsolatban.


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu

bottom of page