top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Hatékony és tiszta légcsatornatisztítás - az IVAeris Kft. megoldása a tiszta beltéri levegőért

Az IVAeris Kft. szakértői és professzionális szolgáltatást nyújt a szellőzőcsatornák tisztításában. Tisztítási módszereinket úgy alakítottuk ki, hogy minimalizáljuk a lakásban lévő porterhelést, és biztosítsuk a szellőzőrendszer hatékony és biztonságos működését. A szükséges csatornatisztítás mennyisége telephelyenként változik, de általánosságban elmondható, hogy telephelyenként 1-3 tisztítót alkalmazunk. A munkaterhelés a helyszín méretétől és a szellőzőrendszer kiterjedésétől függ.


A leggyakoribb helyek, ahol légcsatorna-tisztítási szolgáltatásunk nagyon hasznos, a családi házak, ikerházak, sorházak, sorházak, lakóházak, tömbházak, alapítványok, ipari és gyártóüzemek, iskolák, bevásárlóközpontok és éttermek.

Az IVAeris Kft. tisztítási eljárása úgy van kialakítva, hogy megakadályozza a lakás belsejének por általi károsodását. A légcsatornák tisztításakor a port és a szennyeződéseket porszívóval távolítják el a csatornarendszerből közvetlenül a lakáson kívül. Ha a porszívót beltérben alkalmazzák, a port és a szennyeződéseket egy beltéri egység gyűjti össze.Megértjük, hogy a tiszta és egészséges beltéri levegő elérése fontos a lakók és az épület használói számára. Ezért az IVAeris Kft. elkötelezett a hatékony és tiszta légcsatorna-tisztítás mellett, amely gondtalan és biztonságos élet- és munkakörülményeket tesz lehetővé.


Az IVAeris Kft. professzionális és hatékony légcsatorna-tisztítási szolgáltatásokat nyújt, amelyek biztosítják a tiszta és egészséges beltéri levegőt a legkülönbözőbb helyszíneken. A tisztítási módszereket úgy terveztük, hogy minimalizálják a lakásban lévő porterhelést, és biztosítsák a szellőzőrendszer hatékonyságát és biztonságát.


Az IVAeris Kft-nél a személyes ügyfélkiszolgálásra összpontosítunk, mert úgy érezzük, hogy ügyfeleinknek erre van szüksége. Minden lakás, ingatlan más és más. Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek minden szellőztetéssel kapcsolatos kérdésében és problémájában. Együtt elérjük, hogy szellőzőrendszere hatékonyan és egészségesen működjön. Ne habozzon felvenni a kapcsolatot az IVAeris Kft-vel, ha segítségre van szüksége.

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE

IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu

11 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page