top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Hogyan történik a szellőzőcsatornák tisztítása?

Az IVAeris Kft. szellőztetőberendezés-szerelő és karbantartó vállalat, aki magas színvonalú légcsatorna-tisztítást kínál ügyfeleinek. A légcsatornák tisztítása fontos a beltéri levegő minőségének javítása és fenntartása szempontjából, és ezt a folyamatot rendszeresen el kell végezni. Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan működik a légcsatornatisztítás folyamata.

Szellőzőcsatorna tisztítási folyamat:

  • A szellőzőnyílások eltávolítása: Az első lépés a szellőzőnyílások eltávolítása, hogy hozzáférhessen a légcsatornákhoz.

  • A légcsatorna nyomásmentesítése. A légcsatornát nyomásmentesíteni kell, azért, hogy szakszerűen távolítsuk el a szennyeződéseket és a port a légcsatornából.

  • Tisztítás tekercskefével: A szellőzőcsatornák tisztítása tekercskefével történik, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a port a csatornák belső felületeiről.

  • A szennyeződés és a por eltávolítása: A tisztítás során a szennyeződés és a por egy vákuumnyomásos csatornarendszeren keresztül távozik a lakásból, vagy pedig egy beltéri egység gyűjti össze.

  • Szelepek tisztítása és tömítések ellenőrzése: Végül a szellőzőszelepeket oldószeres tisztító folyadékkalmegtisztítják, és tömítéseiket ellenőrzik.

A szellőzőcsatornák tisztítása után a szakemberek megmérik és beállítják a légmennyiséget, hogy a lakás szellőzése megfelelően szabályozott legyen. Az IVAeris Kft. jegyzőkönyvet készít a mérési és beállítási munkákról.


Az IVAeris Kft. hisz a személyre szabott ügyfélkiszolgálásban. Fontos számunkra, hogy Ön úgy érezze, törődnek Önnel, és szakértő segítséget kap. Ha bármilyen kérdése van a szellőzéssel kapcsolatban, vagy szeretné biztosítani otthona, munkahelye szellőzőrendszerének megfelelő működését, forduljon bátran az IVAeris Kft-hez - mi segítünk!

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu


27 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page