top of page
Etsi
  • Writer's pictureMikael Denut

Miért kell ellenőrizni a szellőztetést a tél beköszönte előtt?


A tél közeledtével a szellőzőrendszerek ellenőrzésének fontossága nagyobb hangsúlyt kap. Az ellenőrzés biztosítja, hogy a szellőzőrendszerek megfelelően és hatékonyan működjenek. A szellőztető rendszer helyes működésének télen különösen fontos szerepe van, hiszen ilyenkor a szellőztetés hosszabb ideig be van kapcsolva. A hatékony szellőztetés csökkenti a páratartalmat és megakadályozza a beltéri levegőszennyeződések kialakulását.


A szellőzőrendszer ellenőrzésekor érdemes figyelembe venni a következő pontokat:


Szűrők: a rendszer szűrőit rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén cserélni kell. A piszkos szűrők csökkentik a szellőzés hatékonyságát, és súlyosbíthatják az allergiás tüneteket.


Szabályozók: a szellőzőrendszer szabályzóit ellenőrizni kell, és szükség esetén a megfelelő beállításokra át kell állítani. A szellőzőrendszer beállításai befolyásolják a rendszer működésének hatékonyságát, illetve a szellőzés egyenletességét is.


Tisztítás: a szellőzőrendszert rendszeresen szakembernek kell kitisztítania. A tisztítás csökkenti a beltéri légszennyező anyagokat és javítja a rendszer hatékonyságát.


A szellőzőrendszert a tél beköszönte előtt szakembernek kell ellenőriznie. Szakember segítségével a szellőzőrendszer teljes egészében ellenőrizhető és szükség esetén karbantartható. A megfelelő szakember tudja biztosítani azt, hogy a szellőzőrendszer a lehető leghatékonyabban működjön, illetve, hogy a beltéri levegő télen is egészséges és kellemes légzést tudjon biztosítani.


Ha szeretné, hogy szellőzőrendszere megfelelően működjön, és télen is tiszta levegőt lélegezzen, forduljon az IVAeris Kft-hez. Segítünk Önnek a szellőzés ellenőrzésében, karbantartásában annak érdekében, hogy egész évben élvezhesse az egészséges beltéri levegőt. A szellőztetés telepítésére és karbantartására szakosodtunk, szakképzett munkatársaink gondoskodnak arról, hogy szellőzőrendszere hatékonyan és biztonságosan működjön. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és segítünk Önnek!


Reméljük,hogy cikkünkkel sikerült rávilágítanunk a tél előtti szellőztetés fontosságára. Az IVAeris Kft. arra törekszik, hogy szellőzőrendszere a lehető leghatékonyabban működjön, és hogy beltéri levegője egészséges és kellemesen lélegezhető legyen. Magyarországon még nincs elterjedve a házak, lakások professzionális szellőztetési megoldása. Az IVAeris Kft. kiemelt célja, hogy ezeket a rendszereket Magyarországon is minél előbb ismertté tegye, különösen olyan épületek esetében, ahol a szigetelés kialakítása már lezajlott. Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek, mindemellett minőségi munkát biztosítunk, nem megfeledkezve az emberközpontú kiszolgálásról sem. Forduljon az IVAeris Kft. szakembereihez, és hozza rendbe szellőztetőrendszerét még a tél beköszönte előtt!


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Kft

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu18 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page