top of page
Etsi
  • Writer's pictureBrigitta Kecskés

Arányos légbeszabályozás - az IVAeris Kft. energiatakarékos és csendes megoldása

Päivitetty: 6. toukok.

A szellőzés szabályozása az ingatlan szellőzőrendszerének karbantartásának lényeges része. Az IVAeris Kft. a arányos szellőzésszabályozásra specializálódott, amely energiahatékonyságot, csendet és hatékonyságot biztosít. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy miben különbözik az arányos szellőzésszabályozás a hagyományos szelepvezérléstől, és hogy az IVAeris Kft. miért hiszi, hogy ez a legjobb módja a szellőzőrendszer légáramlásának szabályozásának.

Arányos beszabályozás vs. szelepvezérlés

Az arányos szabályozásnál a beállítási folyamat a szelepek légáramlásának mérésével kezdődik, hogy meghatározzuk az ingatlan leggyengébb szelepét. Miután ezt a leggyengébb szelepet megtaláltuk (ezt nevezzük referencia-szelepnek), megkezdődik a tényleges beállítási folyamat. A leggyengébb szeleppel kezdve az összes többi szelepet ehhez a referencia-szelephez viszonyítva állítják be. A referencia szelep mindig teljesen nyitva van.


Vezetékvezérlő szelepek és egyéb vezérlőszelepek beállítása

Ha a szellőzőcsatornákban vannak vezetékszabályozó szelepek, vagy egyéb szabályozószelepek, ezeket is egymáshoz viszonyítva kell beállítani. Ez biztosítja az egész rendszer optimális működését.


A ventilátor fordulatszámának beállítása

A folyamat végén a ventilátor fordulatszámát úgy kell beállítani, hogy a teljesen nyitott referencia-szelepből a kívánt légmennyiséget kapjuk. Ez biztosítja, hogy a szellőzőrendszer a lehető leghatékonyabban és legcsendesebben működjön.


Az arányos szabályozás előnyei

Az IVAeris Kft. úgy véli, hogy az arányos szellőzésszabályozás az egyetlen helyes módja a szellőzőrendszerben a légáramlás szabályozásának. Ennek a szabályozási módszernek az előnyei közé tartozik az energiahatékonyság, a csendesség és a hatékonyság. Sajnos ezt a módszert ritkán alkalmazzák, pedig számos előnnyel jár a hagyományos szelepvezérléssel szemben.


Az IVAeris Kft. elkötelezettsége a szakmaiság mellett

Az IVAeris Kft. szerelői folyamatos képzéseken vesznek részt, és minősítésük a FiSE képesítési nyilvántartásán keresztül ellenőrizhető. Ez azt mutatja, hogy a szilárd készségek és a professzionális megközelítés nem csak beszéd, hanem az IVAeris Kft. működésének szerves részét képezik.


Az arányos szellőzésszabályozás egy energiahatékony, csendes és hatékony megoldás, amelyre az IVAeris Kft. specializálódott. Ez a módszer biztosítja, hogy a szellőzőrendszer optimálisan működjön és energiát takarítson meg. Az IVAeris Kft. nagy hansúlyt fordít a munkavállalók oktatására, szakértelmük bővítésére, annak az érdekében, hogy az ügyfelek a lehető legjobb szolgáltatást kapják.


Ha szakemberre van szüksége a szellőzés beállításához, forduljon bátran az IVAeris Kft-hez. Örömmel segítünk abban, hogy szellőzőrendszere a lehető legjobban működjön, és egészséges beltéri levegőt biztosítson ingatlanában.

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE

IVAeris Kft.

+36 20 258 4282

www.aeris.hu

info@aeris.hu4 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page