top of page
Etsi
  • Writer's pictureMikael Denut

Új szelek fújnak az épületgépészet terénEurópát és a világot is egymás után érik a krízisek, a koronavírus járvány még el sem múlt, és máris az orosz-ukrán háború került előtérbe. A pandémia alatt mindnyájan több időt töltöttünk belterekben, saját lakásunkban, ezáltal a médiában is egyre nagyobb visszhangot kapott a beltéri levegő minősége.


Napjainkban az árak – főleg az energia, beleértve a kőolajat is – szélsebesen növekednek. Ebben a helyzetben sokan próbálják kitalálni, mivel tudnák hatékonyabbá tenni erőforrásaik felhasználását, milyen módon tudnának spórolni az energiával.


Lakótereink szellőztetésének általunk kínált megoldásával két legyet üt egy csapásra, hiszen az általunk forgalmazott rendszerek mértékrendekkel javítják a beltéri levegő minőségét, miközben visszaforgatják a befektetett energia nagy részét, ezáltal tud spórolni az energiaköltségeken is.


Szeretnénk megismertetni Önnel a hazánkban még kevésbé elterjedt – de szerintünk annál is szükségesebb – épületgépészeti szektort, a szellőztetést.


Mikael Denut

vezérigazgató

IVAeris Kft.


38 katselukertaa0 kommenttia
bottom of page